PRISPEVAMO K VAŠEMU DOBIČKU

O PODJETJU

LJUBLJANA

CELOVŠKA 150, LJUBLJANA
PETEK 10:00 - 12:00

TELEFON

041 682 727
01 8995 083

SEDEŽ

CESTA DUŠANA KVEDRA 27, LITIJA
PONEDELJEK - ČETRTEK 08:30 - 15:30

MAIL

info@pavliha.org

ZAPOSLITEV

Zaposlimo osebo, ki ima veselje do dela v računovodstvu. Zaposlitev je občasna, nekaj ur tedensko. Zelo zaželjeno je da ste iz Litije oz. okolice Litije.

Najprimernejša je za študenta, ki resno študira računovodstvo in ima namen delati v računovodstvu. Primerna pa je tudi za vse ostale (zaposlene - dodaten vir zaslužka, nezaposlene - prekvalifikacija), ki izpolnjujejo spodnje pogoje.

Gre za lažja knjigovodska dela, tako da je delo primerno tudi za začetnika.

Delo je mišljeno kot dolgoročno sodelovanje, ki naj bi po določenem času preraslo v redno zaposlitev.

Pogoj je sposobnost logičnega razmišljanja, samoiniciativnost, samostojnost, ustvarjalnost, zanesljivost, urejenost, natančnost, delavnost, predvsem pa visoka stopnja računalniške pismenosti, veselje do kreativnega dela in volja do neprestanega usposabljanja na področju računovodstva in računalništva.

Obvezno je dobro poznavanje Microsoftovih programskih paketov Excel in Word. Znanje dvostavnega knjigovodstva mora delavec oz. študent usvojiti v zelo kratkem času, če tega še ne obvlada. 

Začetno uvajanje v delo poteka v Litiji, kasneje pa delo po želji poteka v naši pisarni na Celovški 150, Ljubljana ali pa od doma. Dela se v dopoldanskem času od 8.00 do 16.00 in sicer od ponedeljka do petka. Študent oz. delavec si ure in dneve kdaj bo delal organizira sam v dogovoru z direktorjem.

Prosimo, da pošljete prijave izključno prek spodnjega obrazca oz. na eMail in ne po telefonu. Tudi dodatna vprašanja lahko zastavite prek spodnjega obrazca. Na vse emaile vedno odgovorimo v nekaj dneh.

Razpis je zaključen, tako da trenutno žal ni prostih delovnih mest. Prijavo lahko vseeno pošljete, vaš email bomo shranili in v kolikor se pojavi prosto delovno mesto, vas bomo obvestili

Ime
Priimek
Naslov
Pošta
Kraj
email
Telefon
Vaše podatke lahko shranimo

Na kratko opišite vaše dosedanje zaposlitve, dodatna vprašanja :